Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
hallari
tag
válasz
ViZion
üzenetére
"csak kellene nekik egy designer, és egy olyan programozó (team), aki a személyreszabást és az "usability"-t megoldja..." Már rég megvan, csak rossz irányba indultak el. Az elmúlt években ami pénzt beletolt Mark Sh. az Ubiba, abból egy egész szép rendszert össze lehetett volna hozni. Itt az eklatáns példa a Zorin OS, sokkal kevesebb pénzből, de lényegesen nagyobb átlátással egy sokkal szebb rendszert hoztak össze. Ha ezt mutogatnák a Win kedvelőinek szerintem a mai többszöröse lenne az átpártolók száma. A youtube-on pedig nagyon jó videók vannak a Zorinról. Én már gondolkodom a váltáson, mert ubi alapú az is.
A KDE se rossz, de a csomagkezelője és a compizhoz való hozzáállása miatt nem szeretem (meg a hangkártyám se fekszik neki).
-
God Vazzeg
veterán
válasz
ViZion
üzenetére
Egyetértek. Engem a 10.04 is ezzel nyűgöz le, hogy minden testreszabható! Ezt nem szeretném feladni a következő linuxomnál se, legfeljebb nem ubi lesz
A zorin os is egy nagyon jó próbálkozás, főleg hogy stabil mint az állat. Ha az kijön a 12.04 alapjain, simán felrakom majd
(A jelenlegi ha jól emlékszek a 11.04 ubi alapjain van)
Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux felhasználók OFF topikja
- Renault, Dacia topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A zorin os is egy nagyon jó próbálkozás, főleg hogy stabil mint az állat. Ha az kijön a 12.04 alapjain, simán felrakom majd
(A jelenlegi ha jól emlékszek a 11.04 ubi alapjain van)