- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
hallari
tag
válasz
ViZion
üzenetére
"csak kellene nekik egy designer, és egy olyan programozó (team), aki a személyreszabást és az "usability"-t megoldja..." Már rég megvan, csak rossz irányba indultak el. Az elmúlt években ami pénzt beletolt Mark Sh. az Ubiba, abból egy egész szép rendszert össze lehetett volna hozni. Itt az eklatáns példa a Zorin OS, sokkal kevesebb pénzből, de lényegesen nagyobb átlátással egy sokkal szebb rendszert hoztak össze. Ha ezt mutogatnák a Win kedvelőinek szerintem a mai többszöröse lenne az átpártolók száma. A youtube-on pedig nagyon jó videók vannak a Zorinról. Én már gondolkodom a váltáson, mert ubi alapú az is.
A KDE se rossz, de a csomagkezelője és a compizhoz való hozzáállása miatt nem szeretem (meg a hangkártyám se fekszik neki).
-
God Vazzeg
veterán
válasz
ViZion
üzenetére
Egyetértek. Engem a 10.04 is ezzel nyűgöz le, hogy minden testreszabható! Ezt nem szeretném feladni a következő linuxomnál se, legfeljebb nem ubi lesz
A zorin os is egy nagyon jó próbálkozás, főleg hogy stabil mint az állat. Ha az kijön a 12.04 alapjain, simán felrakom majd
(A jelenlegi ha jól emlékszek a 11.04 ubi alapjain van)
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciácal
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Google Pixel 9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A zorin os is egy nagyon jó próbálkozás, főleg hogy stabil mint az állat. Ha az kijön a 12.04 alapjain, simán felrakom majd
(A jelenlegi ha jól emlékszek a 11.04 ubi alapjain van)