- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
válasz
jochen
üzenetére
Hát, megnéztem ezt az LMDE-t én is, de sajnos a 201012-eset szedtem le mert nem figyeltem és az van felül. Ez eddig használhatatlan volt. Valamiért Casperrel csinálták a Live-ot live-boot helyett, ezért máris felkeltette a figyelmemet. De sajnos nem Hybrid ISO-ról van szó, így kénytelen voltam egy DVD-t megírni neki. Telepítés után frissíteni nem lehet mert az töréseket generál, a Rendszermenttet meg nem lehet felrakni, mert a Gambas telepítése leszedné a fél rendszert. Ráadásul még a Firefoxot sem lehet elindítani, annak is van valami hibája.
Na mondjuk ez mind érthető, hiszen sokat frissült a testing tároló azóta, ezért most lecsekkolom az újabb telepítőt is.
Aktív témák
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest