Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
_seth_
veterán
Desktop telepítő, 6.10 egyenesen az ubuntu oldaláról (3,46GB).
Biztos kiírta és igaza is van csak elkényelmesedtem
De akkor is.... nagy meló lett volna az átméretezést megcsinálni... nem is átméretez hanem particiót töröl, a szabad helyből pedig ami ki van jelölve neki létrehozza a 2 particióját... ezt felénk nem átméretezésnek hanem inkább újraparticionálásnak hívják...
Noti nem noti hiába törölt 2 particiót is 1 átméretezése helyett bebootolni nem volt képes.... elsőnek 17 majd 24-es hibakóddal állt le a grub amit ugye saját maga telepít és konfigol a telepítés végén.... (2x telepítés után jött a 17-es kód vagy fordítva és az elsőnél? passz...)
Mindenesetre a C meghajtót még helyre tudtam állítani Hirens Boot CD-vel majd MBR rebuild és megy is...
Eddig jó tapasztalatom van a telepítős ubuntuval....
Suliban a tanár meséli, hogy milyen stabil... az én gépemen kb 10%-nál leáll a kis csík töltéskor... király...
Itthon is remekel...
Live Ubuntuval ha jól emlékszem nem volt ilyen gondom
Telepítés közben pedig amikor a wlan kártyát felismerte a notiban és elkezdte beállítani a hálózathoz már nagyon tuti rendszernek ítéltem meg.
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- YouTube
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De akkor is.... nagy meló lett volna az átméretezést megcsinálni... nem is átméretez hanem particiót töröl, a szabad helyből pedig ami ki van jelölve neki létrehozza a 2 particióját... ezt felénk nem átméretezésnek hanem inkább újraparticionálásnak hívják...