- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
leslieke
üzenetére
Köszi. Közben, hogy mégse unatkozzak egy újraindítás után valami olyasmi fogadott, amire álmaimban sem gondoltam volna, létezik, hogy a Kubuntu átment transformersre és átalakult ubuntuvá? Nem tudom mi történt de miután újraindult a gép olyan mintha minden eddigi dolog eltűnt volna, a kubuntunak nyoma sincs, az asztali háttér eltánt, a tálca felkerült a plafonra, a menü oldalról nyílik, a böngésző eltánt és most egy angol nyelvű ubuntu felületének firefoxáról írok ide kissé értetlenül állva a dolog előtt..
Mi a teendő, mit rontottam el? Feltelepítettem ezt a screenletset meg frissítettem párszor, egy két dolgot testreszabtam de ettől csak nem kéne ennek történnie.... 
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mi a teendő, mit rontottam el? Feltelepítettem ezt a screenletset meg frissítettem párszor, egy két dolgot testreszabtam de ettől csak nem kéne ennek történnie....