Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
válasz
Babetta-X
üzenetére
Linkeld ide az alaplapod pontos típusát. Megoldjuk

Amúgy W7 alatt rendben van? Ha a Bios látja, akkor annak mennie kell.
CD helyett próbáld már meg pendrive-ról. Lehet ott a baj, hogy nem tudja megoldani cd-ről a sata hdd-re a telepítést. Nem vicc, hasonló dologba már belefutottam. Sőt, múltkor régi gép "belefagyott" a bootba (el sem indult), mert egy USB-s egér volt rajta. Egér tökéletes, ha már fut a win vagy linux, de boot berottyol tőle...
Ja sata-módnál lehet írva legacy is, vagy ide. AHCI-t ne válaszd, az a lényeg. Utólag is át lehet állítani, csak menjen fel az OS.
-
rybank
senior tag
válasz
Babetta-X
üzenetére
Ha jól értem. A telepítés közben. A grub azt mondja: error.
Ez esetben én is valamilyen SATA beállítást néznék a BIOS-ban. Annak ellenére, hogy nincs. Valahogyan utána kell nézned. Egyrészt van SATA portod, tehát kell valamilyen opciónak lennie. Másrészt. Nem feltétlenül kell nagy óriási betűkkel szerepelnie rajta, hogy SATA.
Én a BIOS-t túrnám szét mindennek előtt.
Esetleg, ha nagyon szórakozni szeretnél és nem találsz más megoldást. Próbálkozz más distrokkal. Fixme, ha az utolsónak nincs értelme.
Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest