Hirdetés
- potyautas: Vizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
ViZion
üzenetére
Ismét csak köszönöm!
A helyzet az, hogyha a 80GB-s HDD-t bedugtam, úgy elindult gond nélkül a telepítő és látta is a 300GB-s SATA HDD-t. Partíció kezelőnél az általam már előre kiürített tárhelyet kijelöltem a linuxnak, hogy ext2-re formatálhatja is, de ez nem volt neki elég, cserepartíciót (swap)-ot is kért, erre egy félig üres partíciót jelöltem ki formatálás nélkül (Gondolom ez esetben a rajta lévő adatok megmaradnak és a szabad részt használja csak a szövegből ítélve.)
Lefutott a telepítő, minden oké volt, kivéve a legvégét, utolsó amit láttam, hogy billentyűzet beállítás telepítés, felhasználó létrehozás (nem figyeltem végig, ezután nem tudom mi jött), majd mire visszanéztem egy kedves kis hibaüzenet fogadott:A Grub 2 dev install hibát adott. Ez egy végleges hiba.
Ezután sokáig vártam közben ki volt végig rva, hogy telepítés vége, gratulálunk, majd miután meguntam nyomtam neki egy resetet, persze nem indul el, hanem kihozza, hogy error 17, mint régen a telepítésnél.Itt megint csak megállt a tudomány. Megpróbálnám usb-ről is, de erről hol találok infót, hogyan kell elkészíteni stb?
Az alaplapom típusa: Asus a8v (legrégebbi AGP-s változat)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Egér probléma
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest