Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nero alatt szerintem megy.
Persze, megy már vagy 8 éve windowsz alatt egy sereg programmal. De ezek általában pénzes programok, ahogyan a NERO is az. Linux alatt, a közkedvelt ingyenesekkel meg nem megy. De megy például linux alatt az ImgBurn-nal, csak ahhoz icipicit érteni kell. Az én környezetemben az ilyen program olyan mintha nem is létezne.
De nem is tudom miért mondom ezt el. Nézd, "ki mint él, úgy ítél", mondja a régi mondás. A legtöbb felhasználó nem találkozik ilyen problémával, de ettől ezek a problémák léteznek és adott esetben meg kell tudni őket oldani alap felhasználói szinten, kettő darab egérkattintással. Tudomásul kell azt venni, hogy ez még linux alatt nem megy. Ingyenes. Csoda hogy az is megy amit látsz. Nem lehet reklamálni érte, hogy nem megy. Viszont ha az ember ilyesmit latolgat egy ici-picit is, máris elkezdik zrikálni a linux-fanok, hogy akkor húzzon el innen. Pedig éppenhogy ezek a dolgok is szorosan ide tartoznak Szerintem.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest