Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
értő olvasás megy-e?

szókaratézni nem szokásom, csak nem szeretem, amikor valaki csúsztat. te speciális feladatok megoldását állítod be úgy, mintha egy rendszer használhatóságának alappillérei lennének (lásd az imént: k3b az használható, de csak ameddig egy annyira egyszerű feladatot nem akar megcsinálni vele az ember, amit kb egyetlen program tud megcsinálni még ms környezetben is, ráadásul a felhasználók túlnyomó többségének fogalma sincs róla, hogy az mi, nemhogy szüksége lenne rá valaha is), pedig nem azok. (ezt fogalmaztam meg az előbb, csak úgy tűnik túlbonyolítottam.)
megjegyzem nem túl elegáns rögtön a vita elején elkezdeni személyeskedni. ha most felvenném a kesztyűt, pár hsz múlva elérnénk a szokásos szintet, hogy itt téged mindenki bánt, meg egyébként sem ért senki semmihez, csak te vagy helikopter. kösz de nem.
Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Arc Raiders
- Valami baja van a tápomnak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest