Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
értő olvasás megy-e?

szókaratézni nem szokásom, csak nem szeretem, amikor valaki csúsztat. te speciális feladatok megoldását állítod be úgy, mintha egy rendszer használhatóságának alappillérei lennének (lásd az imént: k3b az használható, de csak ameddig egy annyira egyszerű feladatot nem akar megcsinálni vele az ember, amit kb egyetlen program tud megcsinálni még ms környezetben is, ráadásul a felhasználók túlnyomó többségének fogalma sincs róla, hogy az mi, nemhogy szüksége lenne rá valaha is), pedig nem azok. (ezt fogalmaztam meg az előbb, csak úgy tűnik túlbonyolítottam.)
megjegyzem nem túl elegáns rögtön a vita elején elkezdeni személyeskedni. ha most felvenném a kesztyűt, pár hsz múlva elérnénk a szokásos szintet, hogy itt téged mindenki bánt, meg egyébként sem ért senki semmihez, csak te vagy helikopter. kösz de nem.
Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Tesla topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Autós topik
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Xbox Series X|S
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest