Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
válasz
szoke12
üzenetére
3.1-es windows előtt már dosban sem bírtam ki, h ne nyomkodjam összevissza a klaviatúrát. közel 20 év windows után gondolhatod mennyire idegen volt ez nekem... Ponmtosabban még mindíg marha idegen, csak már kezdem belátni, hogy nagyszerű dologról van szó, amivel foglalkozni kell. mint windózos szerelő is azt nyilatkozom, hogy a saját laptopomon is csak azért hagyok windows-t, mert néha kell a munkámhoz...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
3.1-es windows előtt már dosban sem bírtam ki, h ne nyomkodjam összevissza a klaviatúrát. közel 20 év windows után gondolhatod mennyire idegen volt ez nekem... Ponmtosabban még mindíg marha idegen, csak már kezdem belátni, hogy nagyszerű dologról van szó, amivel foglalkozni kell. mint windózos szerelő is azt nyilatkozom, hogy a saját laptopomon is csak azért hagyok windows-t, mert néha kell a munkámhoz...