Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
válasz
szoke12
üzenetére
3.1-es windows előtt már dosban sem bírtam ki, h ne nyomkodjam összevissza a klaviatúrát. közel 20 év windows után gondolhatod mennyire idegen volt ez nekem... Ponmtosabban még mindíg marha idegen, csak már kezdem belátni, hogy nagyszerű dologról van szó, amivel foglalkozni kell. mint windózos szerelő is azt nyilatkozom, hogy a saját laptopomon is csak azért hagyok windows-t, mert néha kell a munkámhoz...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SzoftverPremium.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
3.1-es windows előtt már dosban sem bírtam ki, h ne nyomkodjam összevissza a klaviatúrát. közel 20 év windows után gondolhatod mennyire idegen volt ez nekem... Ponmtosabban még mindíg marha idegen, csak már kezdem belátni, hogy nagyszerű dologról van szó, amivel foglalkozni kell. mint windózos szerelő is azt nyilatkozom, hogy a saját laptopomon is csak azért hagyok windows-t, mert néha kell a munkámhoz...