- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
vicces
addikt
válasz
vilmaboy
üzenetére
én úgyérzem te nagyon is érzed a linux lényegét csak lusta vagy utána googlezni a dolgoknak

...igazából nem szükséges ide már nagy it-tudás, csak minimális hajlandóság a kereső használatához

szerintem az utolsó ubi kiadásokkal a projekt révbe ért, bátran telepitheti minden kétbites user. nem ördöngőssebb mind a windows...hehe -
MacCaine
őstag
válasz
vilmaboy
üzenetére
Ez a cikk talán kicsit megvilágosítja, mi az az ablakkezelő. Azért nem tudod elindítani, mert nincs telepítve. Azért nincs telepítve, mert lubuntut raktál fel, az meg az lxde nevű ablakkezelőt telepíti. Ha gnome-ot akarsz, akkor rakjál fel sima ubuntut, mert az az alapértelmezett. Ha meg KDE-t, akkor kubuntu. De, mint Kendek is írja, lubuntura is fel lehet pakolni bármelyik ablakkezelőt, bár túl sok értelme nincs. Csak a helyet foglalja...
-
válasz
vilmaboy
üzenetére
Nem tudom, mit szeretnél pontosan? A főként GNOME-ra épülő Ubuntu telepítéséhez használd a
sudo apt-get install ubuntu-desktop
parancsot, míg a KDE-shez a
sudo apt-get install kubuntu-desktop
-ot. De a bejelentkező képernyős GNOME munkamenet inkább a gnome-shell lesz, azt indítja azzal, szal azt kell hozzá telepíteni.
De neked szerintem ezekre nincsen szükséged, különben miért is telepítettél Lubuntut?
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Használt iPhone 16 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest