- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
válasz
kovaax
üzenetére
Ez már az elején is látszik, mivel a folyamatok átláthatatlanságát hiányolja. Ettől függetlenül Mark Shuttleworth-nek igaza van: akinek nem tetszik az Ubuntu, ne használja.
Amint a blogomban is megírtam: az Ubuntu sorsa most fog eldőlni. A Linux Mint megelőzte a DW-listáján (ami persze nem feltétlenül jelent bukást), ami nagy valószínűséggel köszönhető a Unity-nek. Az igazi kérdés az, hogy ha valóban csökkenésnek indult az Ubuntu felhasználóbázisa, képes lesz-e visszaszerezni a csalódottakat és új felhasználókat rábírni az Ubuntu használatára.
Volt már rossz Ubuntu (9.10), ahol nem volt ennyi változás, így nem is vesztett az érdeklődésből annyit. Én akkor is Linux Mintet használtam, meg most is, de mivel a váltás a két rendszer között fájdalommentesen megy, nekem tökmindegy, melyik van fent.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Horgász topik
- Disney+
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest