- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
válasz
kovaax #40269 üzenetére
Ez már az elején is látszik, mivel a folyamatok átláthatatlanságát hiányolja. Ettől függetlenül Mark Shuttleworth-nek igaza van: akinek nem tetszik az Ubuntu, ne használja.
Amint a blogomban is megírtam: az Ubuntu sorsa most fog eldőlni. A Linux Mint megelőzte a DW-listáján (ami persze nem feltétlenül jelent bukást), ami nagy valószínűséggel köszönhető a Unity-nek. Az igazi kérdés az, hogy ha valóban csökkenésnek indult az Ubuntu felhasználóbázisa, képes lesz-e visszaszerezni a csalódottakat és új felhasználókat rábírni az Ubuntu használatára.
Volt már rossz Ubuntu (9.10), ahol nem volt ennyi változás, így nem is vesztett az érdeklődésből annyit. Én akkor is Linux Mintet használtam, meg most is, de mivel a váltás a két rendszer között fájdalommentesen megy, nekem tökmindegy, melyik van fent.
Aktív témák
Hirdetés
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- PlayStation 5
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest