Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Sajna
rosszul tudod. Moonlight le van maradva picit és az Rtlmost de a PHtv sem megy vele és nem vagyok egyedül ezzel.
Ezért kellene csak az FF Wine amúgy természetesen linuxos verziót használom.(Operás vagyok főleg) Am. nem vagyok hülye tudom miből van linux meg win verzió.
Foobar megy még wine alól (tökéletesen) semmi más. Az is csak azért mert hozzám nőtt évek alatt és a zene a mindenem ...
alternatívák pedig egyik sem tud annyi finom megoldást mint a Foobar. 1-2 meglepően jó foobar klónt azért találtam.Angry Birds -ről pedig nem tudtam, bár ezt erős túlzás átíratnak nevezni inkább csak egy klón.
Köszi azért
Edit: Winetricks -et néztem fel is ment a net keretrendszer ami kell tudtommal a silverlight-hoz.
-
válasz
Nowhereman
üzenetére
Plusz még winetricks, az újabb wine-khez jár.
@Szeghalom : Nem valószínű, hogy fog menni a külső monitor alapból, de megpróbálhatod. Ellenben próbáld meg a terminálos megoldást.
Aktív témák
Hirdetés
- Fejcserés támadás: gyártói szabadság 3D-ben nyomtatva
- Fejhallgatós találkozó
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diabetes - Cukorbetegség
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
rosszul tudod. Moonlight le van maradva picit és az Rtlmost de a PHtv sem megy vele és nem vagyok egyedül ezzel.
alternatívák pedig egyik sem tud annyi finom megoldást mint a Foobar. 1-2 meglepően jó foobar klónt azért találtam.