- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Sajna
rosszul tudod. Moonlight le van maradva picit és az Rtlmost de a PHtv sem megy vele és nem vagyok egyedül ezzel.
Ezért kellene csak az FF Wine amúgy természetesen linuxos verziót használom.(Operás vagyok főleg) Am. nem vagyok hülye tudom miből van linux meg win verzió.
Foobar megy még wine alól (tökéletesen) semmi más. Az is csak azért mert hozzám nőtt évek alatt és a zene a mindenem ...
alternatívák pedig egyik sem tud annyi finom megoldást mint a Foobar. 1-2 meglepően jó foobar klónt azért találtam.Angry Birds -ről pedig nem tudtam, bár ezt erős túlzás átíratnak nevezni inkább csak egy klón.
Köszi azért
Edit: Winetricks -et néztem fel is ment a net keretrendszer ami kell tudtommal a silverlight-hoz.
-
válasz
Nowhereman
üzenetére
Plusz még winetricks, az újabb wine-khez jár.
@Szeghalom : Nem valószínű, hogy fog menni a külső monitor alapból, de megpróbálhatod. Ellenben próbáld meg a terminálos megoldást.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Kuponkunyeráló
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Home server / házi szerver építése
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
rosszul tudod. Moonlight le van maradva picit és az Rtlmost de a PHtv sem megy vele és nem vagyok egyedül ezzel.
alternatívák pedig egyik sem tud annyi finom megoldást mint a Foobar. 1-2 meglepően jó foobar klónt azért találtam.