Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
törölt tag
lehet menekülni, de itt külföldi bankkal nem sokra mész...

FF alatt próbáltam, de ugy mivel az oldalba be van drótozva az activex cucc, ami nélkül nem jelenik meg a jelszóbekérő mező, így nem lehet semmilyen más böngészővel használni.egyébként a winetricks alá telepített ie8-at próbáltam, települ, de nem tud megnyitni semmilyen oldalt valamiért, csak tölt a végtelenségig, plusz teljesen behal tőle a xorg (mármint minden wine-os programtól), annyira akadozik a gui, hogy tty2-ről kellett egy reboot-ot kérni, mert nem bírtam eltalálni a kde gombot...
különben gondolkoztam a dolgon, és az a helyzet, hogy lehet, hogy mégsem lenne akkora jó ötlet ezt az activex-et behúzni linux alá. inkább a banknak kéne leszokni róla, mert konkrétan nullával teszi biztonságosabbá a procedúrát, viszont cserébe elég kirekesztő. a flash meg java appletes loginokkal is ez a gondom, hogy egy bugos plugint használni biztonság címén nem kicist nevetséges...
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Amazon Fire TV stick/box
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Windows 11
- Cyberpunk 2077
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest