Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
"Ha csak a Linuxos HDD van fent, akkor is működik? Mert eddig ez nem jött le."
Igen, ezt értettem azalatt, hogy egymástól tök függetlenül hibátlanul működik.
De most hogy ne csak a levegőbe beszéljek, lehúztam teljesen a Windows-os vinyót is, és kipróbáltam úgy, hogy csak Ubuntu van bent. Úgy is működik.
Meg úgy is működik, ha bent van a Windows-os vinyó, de az Ubuntu fut, tehát az Ubuntu elmegy aludni rendesen mindkét esetben.
DE ha a Windows fut, és bent van az Ubuntu-s vinyó is, ami az elsődleges betöltendő eszközként van bent a BIOS-ban, akkor NEM hajlandó elmenni aludni, akkor van az a para, hogy a Windows-os bejelentkező képernyőre ugrik. Ami nem jó.
Viszont elvileg ha a Windows-os vinyó az elsődleges meghajtó a BIOS-ban, akkor megint megy az altatás. De az megint nem jó, mert akkor meg az Ubuntut nem tudom indítani a dual boot menüből.Elég zavaró, és nem értem, mi lehet az oka...

Mondjuk pont aktuálissá vált mind a Windows, mind az Ubuntu újratelepítése így 1,5 év szemetelés után, akkor az Ubuntu 9.10 helyett a 11.04-et. Ja, de az nem valószínű, hogy megoldja.

Akkor nem vágom.Amúgy köszi az eddigi ötleteket, továbbiakat is szívesen várok, hátha véletlenül ráakadunk a megoldásra.

Aktív témák
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest