Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
ntomka
üzenetére
Éppen hogy arról beszéltem korábban is, hogy -- ahogy a plasmoidokban -- itt is elő fog jönni egy korábbira hajazó retro lencse, vagy indicator. Mondjuk én a lencsére tippeltem volna inkább, de a másik jött be. Újraimplementálták a gnome2-es menü applet-et immáron indicator keretei között. Még pár ilyen, aztán szépen a retropártiak visszaalakíthatják olyan bronzkorira steampunkos háttérrel az egész bubity-t

Csak azt nem értem, hogy eddig az volt a baj, hogy nem lehet testreszabni (vagy msképpen: összeb..ni), erre most itt egy újabb lehetőség visszatérni a jól megszokott menühöz, és megint csak sírás van... öccsém, nektek semmi se jó

Ja szokványos menü: a kde4 alap menüje kb semennyire nem volt szokványos, és afaik pár kisebb verzió után szültek bele az alapokba egy klasszikus menü plasmoidot, amit először nem is volt olyan egyszerű bevarázsolni a helyére, kellett pár törtverzió míg megoldották, hogy cserélhető legyen egy kattintással.
(#36601) aag kezdhetnéd a te gépeddel. Egyébként FYI a korábbi menü IS csak egy panel applet volt, és egyetlen érdemi előnye volt csak a jelenlegi indicatoros megoldáshoz képest: bárhová el tudtad helyezni. Indicatorral ezt -- talán csak egyelőre -- nem tudod megtenni.
Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VR topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Óvodások homokozója
- Sorozatok
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest