Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Laybee
őstag
Most néztem meg, hogy egy akár 720p-s youtube video miatt is 100%-on megy a proci. Szóval nem videokártya hiba, hanem a driver miatt procikorlát van. Nem tudom mikor lesz normális videodriver Ubi alá, de ez engem már idegesít.
tényleg megjavult az emesene, biztos valami szerver baja volt.
-
ntomka
nagyúr
Tény, hogy 64 biten sokáig használhatatlan volt a flash, de az új és főleg a béta verzióival ezt kiküszöbölték, most már ugyanolyan a két verzió. Én inkább azt mondom, akinél a 64 bit-es linuxok egyike nem megy jól, annál van inkább a baj, az meg általánosságban elmondható, hogy a flash egy rakás kaki, youtube-on is inkább használom a html5 módot, még ha csak béta és bugos is.
Aktív témák
Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Crimson Desert
- Borderlands 4
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest