Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
rollins
őstag
Hát most sem tökéletes totem-mel, mert dunatv-n kívül máshol akadozik a kép, késik a hanghoz képest.

Hang most van, pulseaudio-t ki is löttem, most Alsa megy, de ennek tök mindegy.
Hogy mi történt a vlc-vel..., nem tudom.
Előtte jó volt. Talán az ffmpeg frissítése óta, passz. windows hang codecet: wma2, wmap, stb nem tud a vlc. Már medibuntu-ról is raktam fel pár dolgot, de vlc-hez ez sem segített.
smplayer wmv -t hanggal csak pulseaudio-val tud (bár lehet config kérdése), de ahhoz meg nincs mozilla plugin
Pedig tele van a /usr/lib/win32 windowsos codec-ekkel, mplayer bármit lejátszik amit eddig próbáltam, csak mplayer-mozilla plugin meg nem tud kapcsolódni ff-ben péld. a mtv-hez, dunatv-hez stb.
Ezek ilyen apróságok, de kicsit bosszantó, mert mostanában csak ubuntut használok.
Bocs, kisírtam magam.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Előtte jó volt. Talán az ffmpeg frissítése óta, passz. windows hang codecet: wma2, wmap, stb nem tud a vlc. Már medibuntu-ról is raktam fel pár dolgot, de vlc-hez ez sem segített.