Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pinnacle #24121 üzenetére
Grub2 újratelepítés LiveCD-ről
de ha úgyis újrarakod az Ubuntut, akkor előbb XP, utána Ubuntu, és minden jó lesz.
Nálam semmi hátrány nincs, sőt: egyből működő ethernet (korábban nem működött, bár kábelnetem van, amihez semmit nem kell állítani), folyamatosan erősebb wifi-jel, jó pulseaudio. ezek az érzékeny pontok általában és esetleg a vga (nekem intel vga van, így nekem ez nem probléma), ezek szoktak sok gépen problémát okozni. és adsl netnél a NetworkManager, de gyakorlatilag mindenre van megoldás. elvileg ha LiveCDről megy minden, akkor telepített rendszernél sem kéne gondot okoznia.(#24122) Sk8erPeter
amihez nincs zárt driver, annak a drivere a kernel része, vagy kernelmodulként töltődik. az lspci -vvv paranccsal tudhatsz meg sok mindent a gép összetevőiről, és a driverekről. meg azoktól, akik értenek hozzá.
Aktív témák
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest