- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Aktív témák
-
válasz
upszilon #22372 üzenetére
Nem azért mondod, de én leírtam a lehetőségeket, majd az magyaráztam, hogy külső lejátszóval, nevezetesen VLC-vel, hogyan tudod lejátszani. Főleg azért, mert le is akartad tölteni, gondoltam így a legjobb, hisz bármikor megnézheted, csak net kell hozzá, nem kell keresgélned. Én csak erre mondtam, hogy ezt kipróbáltam, de mint láthatod, akár a böngészőben történő lejátszás is gond nélkül mehet.
Az ember segíteni akar, de Te csak mindenkit kritizálsz, hülyének nézel, mintha Te lennél a "Jani". Biztos most is csak próbára teszel minket, hogy hány ostoba válaszol neked.
Szerintem belőled itt szinte mindenkink elege van, mindenkit lenézel, megítélsz, magadat meg elfelejted az ítélőszékre beültetni...
Ne használj Ubuntut, örök időkre felejtsd el már csak a Linux szó is! Nem neked való és kész.
Már egyszer elmentél, és szeretnélek megkérni, hogy menj el még egyszer, és ne is nézz vissza, ne akarj másokból, de leginkább magadból hülyét csinálni. A múltkori beírogatásod éppen elég volt, már pontosan értem, hogy mért tiltottak ki már téged azelőtt innen...
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- Wuthering Waves
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borderlands 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest