Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
"A 12-es pontban le van írva, hogy kell uninstallálni a grub2-őt és felrakni a grubot. Az majd létrehozza neked, amit kell."
Megcsináltam, köszi a segítséget! Jó lett. Sajnos nem mértem meg a grub2-vel az indulást. Most meg olyan érzésem van, hogy a grubbal gyorsabban indul és bosszant, hogy nem tudom lecsekkolni...
Egyébként nekem kellett megadni, hogy melyik az az egység ahol az ubi csücsül, de a többit automatikusan intézte. Az MBR-be tette az induló partíció helyét. Ebből fakad egy kérdés: Ha mondjuk az egészet áttenén egy pendrájvra, akkor hogyan és mivel csinálnám meg az MBR-jét?Más: Itt az indítása a menu.list-ból:
title Ubuntu 9.10, kernel 2.6.31-16-generic
uuid 667bf9e2-3827-0b1a-3c65-bcd5d85d401d
kernel /boot/vmlinuz-2.6.31-16-generic root=UUID=667bf9e2-3827-0b1a-3c65-bcd5d85d401d ro quiet splash
initrd /boot/initrd.img-2.6.31-16-genericMiért ilyen bonyolult ez? ..és mi lesz a következő kernelv-frissítés után?

-
upszilon
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
Azt mondod létrehozza automatikusan? Hüm-hüm, erre kíváncsi vagyok. Holnap megcsinálom...
(#20886) Vladi: Írod: "Olyan elvileg kényelmi funkciókat toltak bele, amire nincs igazán szükség, viszont marhára bonyolulttá teszi az egészet."
Nos, ebben most például szóról-szóra egyetértek veled...(#20898) 78zolika: Az csak egy PR-cikk. Ezekre ne adj. Általában az fizeti, akit győztesnek hoznak ki. Ezt nehéz lenne bizonyítani, mégis mindenki tudja...
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest