Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
válasz
upszilon
üzenetére
Most megkérlek valamire ismét. Kerüld az off vitázást, és a személyeskedést is. Érthető voltam? Roppant zavaró.
És egyetlen h.sz.böl ne írd azt, hogy valakit is biztatok valamire.. A véleményem fejeztem ki röviden. Amihez jogom van, mint neked is. Oda is írtam, világbéke, mivel nem támadásnak szántam. Viszont akkor ezek után egy szerintem nagyon fontos dologra hadd hívjam fel a figyelmedet. Kevered a szezont a fazonnal. Valóban fontos adatokat tartalmazó munkaállomásal nem megyünk nettre, sőt fizikailag sincs összekötetésben az internettel. Egy nettezésre szánt géppel pedig épp elég biztonságos az Ubuntu. Ha a user nem fellelötlenül kattint mindenre, és nem látogat különböző kétes eredetű tartalmakat tároló oldalakra. És főleg nem értetlen. Ezeket már leírták neked, többen is.
Felesleges írnod erre választ, nem off-olok tovább.
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Vladi
nagyúr
válasz
upszilon
üzenetére
"Mindenféle képzettség nélkül letöltheted és felinstallálhatod. "
Akkor kezdjük el definiálni a képzettséget. Mert mindenféle képzettség nélkül nem tudja senki letölteni, sem felinstallálni."iztonságtechnikai szoftver pedig nemhogy bekapcsolva nincs, de egyáltalán nem is települ."
SELinux, iptables az micsoda? Mindkettő van Fedora alatt bekapcsolva települ. Meg sem kérdezi, hogy akarod -e, kapod és kész. Azt, hogy most épp mi van Ubuntuban, azt nem tudom.(#20556) FixY67:
Mi az amit kommunikál?
-
FixY67
senior tag
válasz
upszilon
üzenetére
Ubuntu-ra települ pár apróság, de érzésem szerint jobb lenne, ha nem tenné fel őket. Pl. engem baromira zavar, hogy az ubuntu default telepítéssel rendszeresen kommunikálgat a gyártóval. És nem (csak)a landscape miatt, mert azt már leszedtem, apt source-nak pedig egy közelebbi mirrort használok.

(canonical.com)
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi