Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
Ubuntu topic-ban, általános linuxos társalgásban Fedora példát hozni... hát izé...

Ubuntun is települ valami (aminek a nevére sem emlékszem) a SElinuxhoz hasonló funkciójú szoftver, de ahogy elnéztem, annyira lebutított konfiggal, hogy semmi gyakorlati értelme (Intrepid).
És ez a gáz, hogy szerinted "a linux" biztonságos, holott egyetlen disztribúcióval szereztél valamilyen szintű tapasztalatot.--
Hogy mit pofázik kifelé, azt még nem ellenőriztem, mivel csak a routeremen láttam, hogy volt kapcsolat az ubuntu szerverem és a canonical.com között. Egyelőre nem foglalkozom a dologgal, a linuxon semmi éles anyagom nincs, kizárólag arra használom, hogy megtanuljak pár dolgot, amit aktív rendszergazdaként hanyagoltam.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi