Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• body007

addikt

válasz #40553216 #20346 üzenetére

5. a nem aktív ablakban IS tudsz görgetni.

hehe, a w7 alatt az aktív ablakba se tudsz csak ha belekattintasz a tartalomba :DDD Az agyam szoktam széjjeldobálni ilyenkor :W

Még kiemelném a kijelölsz egy szöveget és középső gombbal beilleszted dolgot, a "pár" db asztalt, a terminált...

szerk.: ja, a terminált nem, azt már írtad :D

• FixY67

senior tag

válasz #40553216 #20346 üzenetére

Halkan jegyzem meg: nekem már fagyott le úgy linuxon az X, hogy magával rántotta a billentyűzetet is, egyedüli gépként meg nem volt mivel rámenni, hogy terminálból kilőjem...
    És azért otthoni környezetben még azt hiszem ez a jellemzőbb. (mármint az egy gép)

Hogy fotót parancssorból konvertálsz... bocs, de tőled tutira nem rendelnék képet még akkor sem, ha én nem fotóznék. :)
    Ami tény: linuxra nem létezik professzionális kép(fotó)feldolgozó környezet! A gimpet szokták emlegetni, de mutasson nekem valaki egy verziót, amiben megvan a teljes funkcionalitás és képes 16 bites képekkel dolgozni! Próbáltam ligthroomot futtatni wine alatt, nem megy. (nem képes írni a katalógust)

Hogy ki adja a lovat ki alá... hát ezen lehet vitatkozni. Én a gépet akarom használni, nem az op.rendszert. Feltételezem, érzékelhető a különbség. ('98-ban kezdtem ismerkedni a linuxokkal és bőven látom a hátrányait desktopon - néhai munkahelyemen kétszer irtottam ki a desktopon használt linuxot és mentem vissza XP-re az olyan apróbb hülyeségek miatt, hogy az apt-get dist-upgrade után működésképtelenné vált a rendszer)

Aktív témák

Hirdetés