Hirdetés
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
birno
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Bocs, hogy nem jött válasz, csak kezdőként egy csomó mindenbe kapok egyszerre s elveszek a lehetőségek közt.
Most megint napoltam ezt a sudo kérdést, vannak érdekesebb dolgok.Persze készültem egy-két kérdéssel.
ncftbatch-nek meg lehet valahogy mondani, hogy olyan sorrendben szedje a fájlokat ahogy azok bekerültek a spoolba?
Mert sajna össze-vissza kezdi el szedni őket, hiába látni a job file formátumán, hogy az egyik okt 1-jén lett hozzáadva a másik meg okt 2.-án, akkor sem az okt 1-eseket szedi le végig, nem tudom milyen rendszer alapján válogat.A másik, hogyan lehet programok futását felfüggeszteni felfüggeszteni konzolból?
Pl. az ncftpbatch-ét, mivel nem előtérben fut így ctrl-z nem jó, "jobs" nem látja
Feladatkezelőből megy, guglin kerestem, de csak a nice, kill, ps parancsokat írogatják folyamatkezelésnél.
Vagy ezek valamelyik kapcsolójával oldható meg?
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest