Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Kössz megpróbálom. Nem keversz senkivel, és igen megmondtad előre.
Ati tulaj vagyok és a sokadik driver az ami úgy ahogy működik a 9.4. De próbáltam már 9.4-től 9.8-ig mindent és 9.4 alatt is a sh4d0wtól kapott linkkel. Hát vegyes érzéseim vannak a Linuxxal kapcsolatban, egyfelől az alap elgondolásban nincs probléma, de lehet valami bármennyire is nyílt és ingyenes ha az Ati, Microsoft stb keresztbetesznek neki. Lásd Ati gondot kb minden 2. tulajnál. GnomeBaker ma cseszett el nekem 2 CD-t, elkezdtem ISO-t írni Tools/CD kép írása, mire elkezdtem írni a második CD-t szólt öcsém, hogy se xp se vista se Ubuntu nem lát semmit az első CD-n és le van zárva...
A második cd is így járt.
VLC, Mplayer rendszeresen kifagy valszeg ati miatt, mert ugyan úgy villog. HD minőségű videók mellett minden player lassú, valszeg ez is Ati gond. Hát elég vegyes érzéseim vannak, lehet mindenre van megoldás de kicsit idegel már, hogy nekem kell ezeket megoldani... Azért még marad az Ubuntu, elég elszánt ember vagyok nem adom fel. Hátha később beleszeretek. 
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- BestBuy topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Óra topik
- Hővezető paszták
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ati tulaj vagyok és a sokadik driver az ami úgy ahogy működik a 9.4. De próbáltam már 9.4-től 9.8-ig mindent és 9.4 alatt is a sh4d0wtól kapott linkkel. Hát vegyes érzéseim vannak a Linuxxal kapcsolatban, egyfelől az alap elgondolásban nincs probléma, de lehet valami bármennyire is nyílt és ingyenes ha az Ati, Microsoft stb keresztbetesznek neki. Lásd Ati gondot kb minden 2. tulajnál. GnomeBaker ma cseszett el nekem 2 CD-t, elkezdtem ISO-t írni Tools/CD kép írása, mire elkezdtem írni a második CD-t szólt öcsém, hogy se xp se vista se Ubuntu nem lát semmit az első CD-n és le van zárva...
A második cd is így járt.