Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
sh4d0w
üzenetére
köszi, a superblock-másolatokat már próbáltam. most nem is az lenne a legfontosabb, hanem a korábbi mentés visszaállítása az új vinyóra.
hogy érthetó legyen: a hibás hdd pihen, amíg lementem róla az adatokat, persze nem bírkózom vele. addig viszont friss vinyóra megpróbáltam visszatolni a rencört. ennek első mozzanataként történt a telepítés indítása, hogy a partíciókat megcsinálja hisz én hölye vagyok hozzá.
arra vagyok kíváncsi miképp lehet életre kelteni egy Ubuntut, ha egy működő merevlemezről (tar backup) átmásoltam egy másikra minden fájlt. az új lemez más méretű, és mint írtam a 8.04 telepítő csinált rá swap meg egyéb szokványos bigyókat. ezt követően minden fájlt bemásoltam az első partícióba, a tar kicsomizásával. törölni nem töröltem semmit, ami ott volt azt felülírta.
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi