Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Major Major
üzenetére
Nem mertem simán kijelentkezni, mert mintha már láttam volna egy opciót csak nem modósítottam: "kijelentkezéskor a képernyő zárolása" és ezt elkerülvén inkább restartoltam. Bejelentkező ablaknál "csak erre az alkalomra" opciót választottam.
Szép kék ,nekem ez is tetszik.

Majd megszokom, bár hirtelen nem sok javulást tapasztaltam ,ha a memória fogyasztás adatait veszem figyelembe:
(azt sem értem,hogy miért megy fel a cpu 100%-ra a kb.30%-ról ha elindítom a rendszerfigyelő alkalmazást ,ez mindkét környezetre igaz )
( csak az opera ment egy fülön a topikkal )
Gnome alatt :Sajnos Lxde alatt nem mükődik a pscr ( legalábbis a Gimp ,beillesztésre azt a hibát dobta,hogy nincs a vágólapon semmilyen adat.
) és az a progi sem indul el ami gnome alatt ,ha nyomom a prsc-t.Cpu: 100%
Ram: 140% ( 57.4% ) Swap: 17.8 ( 2.5% )Egyenlőre furcsa ,mert eltünt a felső menüsor: Alkalmazások / Helyek / Beállítások fül ,majd bztos megtalálom őket.
Végül is mindegy ídővel kiderül ,mit hol találok ,köszönöm a segítséget.

Más: az miért van ,hogy kb.10-15 percenként be kell jelentkezzek a forumba ?
Ugyanúgy kábelen kapcsolódik ez a gép is a routerhez,mint a normál gépem, de ott nem tapasztaltam ilyet.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) és az a progi sem indul el ami gnome alatt ,ha nyomom a prsc-t.