Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Köszönöm hBd -nek a bíztatást.
Pár perce telepítettem az Ubi 8.04-t egy Compaq Ipaq ( 733mhz / 256Mb ) gépre és kezeli az 1440x900 -as felbontást.
( ,bár nem tudom miért nem lepődtem meg ,hogy az ubi alapból kezeli ,majd a monitorom felbontását )
Viszont ,mint mindig kérnék egy kis segítséget, mert sokadjára próbálkozom ezzel a rendszerrel, de ezidáig nem sikerült mélyebb ismeretekre szert tennem.
Hogyan tudnám gyorsítani a rendszeremet ?
( ha a Synaptic-ban elkezdem törölni a felesleges progikat ,az már segít valamelyest ? )
Még nem volt aktív netem a rendszer telepítésekor így nem lett minden magyar. Bementem a System / Adminisztráció / Nyelvi támogatás-ba ,kiválosztottam a magyart il. eltávolítottam az angolt és restart útán sem történt változás. Synaptic-ba kerestem , neten is , de nem találtam helyessen mükődő oldalt.
Mégis ,hogyan tudnám feltenni a language pack-ot ?
Telepítettem 159 db frissítést ,de újraindítás útán újabb 239 db érhető el a manager-be , ez normális ?Előre is köszi a válaszokat.
Addig is visszakeresek ,egy -két régebbi próblémám megoldásaira.
Aktív témák
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest