Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Major Major
üzenetére
Koszi' a valaszt, azt mar megtettem, de pl nem tudom a root jelszavat mert az ATI 9.4-et szerettem volna feltenni de nem engedi. mert nincs hozza jogom. Mar regen foglalkoztam Linux-al de most szeretnek belevagni, amugy feltettem a GAG boot managert, ugy mukodik amit szerettem volna, csak az a franya root jelszo hianyzik, mert annak teljes jogosultsaga van. Van neki egyaltalan, szerintem kell hogy legyen. Tobbsegeben XP-t hasznalok, a Linuxot tanulni szeretnem.
-
válasz
Major Major
üzenetére
Én is gondoltam, hogy megírom logouton, de egyelőre nincs időm, holnapután érettségi.
Írásbelik után nekiállok egy cikknek. Egyébként meg régebbi kártyákat a Catalyst 9.4-től nem támogatja az ati, szóval soha nem lesz frissítés.

Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony Xperia 10 VII Turquoise 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Írásbelik után nekiállok egy cikknek.