Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz
Major Major
üzenetére
Igen, próbáltam azt is, de úgy tűnt, hogy az is csak ideiglenesen oldja meg a problémát. Letiltottam a Network Managerben a hálózatot, átírtam a MAC-et a macchangerrel, majd engedélyeztem ismét a hálózatot. Ekkor csatlakozott annak rendje és módja szerint, újraindítás után viszont a Network Manager "device is unmanaged"-ként mutatta a hálózati vezérlőt.
Úgy rémlik, hogy a MAC is a régi volt, miután újraindítottam. Azt hiszem, úgy sikerült ismét kezeltté tennem a vezérlőt, hogy kitöröltem az /etc/network/interfaces fájlból a vezérlő adatait.Persze most már mindegy; a fenti megoldás szerencsére jól működik.

De: tudtok esetleg valamilyen módot arra, hogy a felbontást a képernyő fizikai méreténél nagyobbra állítsam? Csak ideiglenesen volna szükség rá, amikor olyan párbeszédpanellel találom szembe magam, ami kilóg a netbook keskeny képernyőjéről. Úgy képzeltem ezt el, ahogyan a Windows XP-ben is működik: arra a területre görgeti az asztalt, ahol az egérmutató épp van.

(Apropó, időközben Xubuntura váltottam. Eléggé teljesítményigényesnek tűnt a Gnome ezen a kis gépen, és sok helyet foglaltak el az ablakkeretek az eredeti témákkal.)
Aktív témák
- iPhone topik
- Célegyenesben a Yettel TV
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-book olvasók
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Starlink
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- Monitor hiba topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Úgy rémlik, hogy a MAC is a régi volt, miután újraindítottam. Azt hiszem, úgy sikerült ismét kezeltté tennem a vezérlőt, hogy kitöröltem az /etc/network/interfaces fájlból a vezérlő adatait.