Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz
Major Major
üzenetére
Igen, próbáltam azt is, de úgy tűnt, hogy az is csak ideiglenesen oldja meg a problémát. Letiltottam a Network Managerben a hálózatot, átírtam a MAC-et a macchangerrel, majd engedélyeztem ismét a hálózatot. Ekkor csatlakozott annak rendje és módja szerint, újraindítás után viszont a Network Manager "device is unmanaged"-ként mutatta a hálózati vezérlőt.
Úgy rémlik, hogy a MAC is a régi volt, miután újraindítottam. Azt hiszem, úgy sikerült ismét kezeltté tennem a vezérlőt, hogy kitöröltem az /etc/network/interfaces fájlból a vezérlő adatait.Persze most már mindegy; a fenti megoldás szerencsére jól működik.

De: tudtok esetleg valamilyen módot arra, hogy a felbontást a képernyő fizikai méreténél nagyobbra állítsam? Csak ideiglenesen volna szükség rá, amikor olyan párbeszédpanellel találom szembe magam, ami kilóg a netbook keskeny képernyőjéről. Úgy képzeltem ezt el, ahogyan a Windows XP-ben is működik: arra a területre görgeti az asztalt, ahol az egérmutató épp van.

(Apropó, időközben Xubuntura váltottam. Eléggé teljesítményigényesnek tűnt a Gnome ezen a kis gépen, és sok helyet foglaltak el az ablakkeretek az eredeti témákkal.)
Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xbox tulajok OFF topicja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Úgy rémlik, hogy a MAC is a régi volt, miután újraindítottam. Azt hiszem, úgy sikerült ismét kezeltté tennem a vezérlőt, hogy kitöröltem az /etc/network/interfaces fájlból a vezérlő adatait.