- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Igen, azt csináltam, de az kézzel kiválasztosdi, bár végigcsináltam, nem lett jó, úh újra raktam az egészet..
De a Berylt ezen a laptop Radeon X1100-ason sehogy se tudom életre kelteni.. Leírások alapján már végigpróbáltam mindent, jelengleg ott tartok leírás alapján csináltam egy külön Xgl sessiont, azzal jövök be, így az asztali effektek után van kocka meg hullámzó ablak (de ez a 2 gondolom a composite ami eddig nem ment), de ablak keretek nincsenek, és a beryl sem akar csinálni semmit, hiába van elindítva a manager..
szerk: illetve ablak sarkok megjelennek, de a ''csík'' (title bar), bezáró gomb stb nem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Szemüveges topik
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Wuthering Waves
- Hobby elektronika
- Napelem
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- PlayStation 5
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs