Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
nem lehet, hogy nem volt jól leállítva a win, és hibát adott az NTFS journal?

-
Major Major
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
nem csináltál windowson valamit, ami megbolygathatta az image file-t? töredezettségmentesítés, vagy valami ilyesmi. LiveCD-ről rá kéne nézni arra a file-ra.
itt a leírás -
rtom
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Egy "exit" parancsra nem megy tovább?
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nekem is előjött egy ilyesmi bug a felkeltésnél
Van, h gép bekapcs (wakeup), és se kép, se hang, csak hard reset segít... Ez pár napja jött elő, eddig hibátlanul ment (volt, h több hetet) -
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
az a baj, h az ubi (legalábbis ahogy én olvasgatom a nagyoktól) inkább arra megy h napra kész legyen, minél több feature és ez sajnos nem valami stabil rendszert eredményez
ha nagyon ubi akkor lehet jobban jársz talán a 8.04-el az talán elég kiforrott már
vagy esetleg sima debian, fedora, ezek is elég népszerűek
a debian szinte egy az egybe ubi (illetve fordítva), ami ubi alatt megy az megy debian alatt is
a fedora is jó rendszer, Vladi is írt már róla pár cikket meg az aláírásában is van egy jó kis holnap
a freebsd-vel kapcsolatban meg annyit h én nekem még mindig nem sikerült meghegeszti h lehessen is használni rendesen, a gnome-al eredményeket értem el, de az xfce alatt még semmi
a hivatalos doksi alapján csinálok mindent de nem minden úgy van ahogy ott le van írva
ha egyszer sikerül használhatóvá tenni írok róla egy cikket
-
FixY67
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Kísértetiesen hasonlít arra, amit lentebb emlegettem. Nem lehet, hogy be volt kapcsolva az automatikus update? Mert akkor elképzelhető, hogy kikerült valami bugos szemét az update-ek közé és az szopat mindkettőnket.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- FÉL Áron: NASCAR 25 - PC - Steam Kulcs
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Van, h gép bekapcs (wakeup), és se kép, se hang, csak hard reset segít... Ez pár napja jött elő, eddig hibátlanul ment (volt, h több hetet)