- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Txt 2 mp3
- (téma lezárva)
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Szekunder szarkazmus
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Zebu
addikt
Elég érdekesen olvas. Sajna még mindig eléggé gép hang:(
-
Warlock_42
senior tag
-
Warlock_42
senior tag
-
Warlock_42
senior tag
-
Gri
tag
Tudom, hogy első pillanatra marhaságnak tűnik (meg másodikra is) de olyasvalamit szeretnék amivel szövegeket valahogy hanggá tudok ''konvertálni'' és így pl. unalmas buszozós perceimben hallgathatnék mondjuk xy dokumentációt vagy akármit. Odáig eljutottam, hogy Acrobat Reader 6.0 felolvassa a pdf-et, de hogyan tovább?
Iszonyatosan off bocs, de megkerdezem:
Miert nem hallgatsz vmi zenet?
Vagy kabarekat?
Miert pont dokumentaciot?
En nem ertem... ;] -
Zebu
addikt
és a magyar nyelvű magyarul is olvas?
-
rup1u5
nagyúr
és az 5.1 nem olvas?
-
Warlock_42
senior tag
-
Warlock_42
senior tag
-
Cathfaern
nagyúr
Tudom, hogy első pillanatra marhaságnak tűnik (meg másodikra is) de olyasvalamit szeretnék amivel szövegeket valahogy hanggá tudok ''konvertálni'' és így pl. unalmas buszozós perceimben hallgathatnék mondjuk xy dokumentációt vagy akármit. Odáig eljutottam, hogy Acrobat Reader 6.0 felolvassa a pdf-et, de hogyan tovább?Te a hungaRO-s Warlock vagy? (ha nem tudod mi az a hungaRO, akkor tágytalan)
-
Zebu
addikt
megtaláltam
-
Dave™
nagyúr
Frankó :C Köszönöm, nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű a megoldás. Majd este kipróbálom és holnap jelentem mit sikerült.ok
-
Dave™
nagyúr
-
Warlock_42
senior tag
-
Zebu
addikt
Hogyan lehet AR6-ban felolvastatni?
-
Dave™
nagyúr
Igen, ismerem a Soundforge-ot és valóban a Sony vette át. Ő tudna ilyet, hogy memóriából kicaptureöli :) a hangstreamet?Tud olyat, hogy az éppen lejátszott streamet felveszi.
-
Warlock_42
senior tag
-
Dave™
nagyúr
Igen, felolvas bármit, a Win2k, xp beépített hangszintetizátorával.
A felvételnél meg jó lenne megkerülni a mikrofonos utat :)
[Szerkesztve]Nem kell mikrofos, soundforge-al fel tudod venni. google-ban keress rá, asszem a sony vette át a licenszet a sonic foundrytól..
-
Warlock_42
senior tag
Igen, felolvas bármit, a Win2k, xp beépített hangszintetizátorával.
A felvételnél meg jó lenne megkerülni a mikrofonos utat :)
[Szerkesztve] -
Dave™
nagyúr
Tudom, hogy első pillanatra marhaságnak tűnik (meg másodikra is) de olyasvalamit szeretnék amivel szövegeket valahogy hanggá tudok ''konvertálni'' és így pl. unalmas buszozós perceimben hallgathatnék mondjuk xy dokumentációt vagy akármit. Odáig eljutottam, hogy Acrobat Reader 6.0 felolvassa a pdf-et, de hogyan tovább?ha fel tudod olvastatni, akkor utána már fel is tudod venni, akár közvetlenül mp3-ba is, ez nem lehet probléma:) Én pl Soundforge-al csinálnám.
szerk: Adobe Reader 6.0 tényleg felolvas egy angol PDF-et? Bármit?
[Szerkesztve] -
Warlock_42
senior tag
Tudom, hogy első pillanatra marhaságnak tűnik (meg másodikra is) de olyasvalamit szeretnék amivel szövegeket valahogy hanggá tudok ''konvertálni'' és így pl. unalmas buszozós perceimben hallgathatnék mondjuk xy dokumentációt vagy akármit. Odáig eljutottam, hogy Acrobat Reader 6.0 felolvassa a pdf-et, de hogyan tovább?
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Txt 2 mp3
- (téma lezárva)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- EvE Online (Sci-Fi MMORPG)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Mac Pro 6,1 2013 Late
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - Corsair RMx Series RM1000x 1000W 80 PLUS Gold (CP-9020271-EU) Tápegység!
- White AM4 félkonfig! ASUS ROG B550-A + Ryzen 9 5950X BOX + 32GB DDR4 3600Mhz CL17
- Samsung 9100 PRO 2TB Gen5 14700-13400MB/s Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / akku: 88%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest