- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Dehogy, bátyó, az a co-op, hehehe... lehet többen (max 8 tán) együtt tolni neten. Ez a co-op van hét részre osztva. frame>24-gyel nyomtunk egy sort, de nem mentünk bele a céhekbe (sem).
Két serialt kapsz az alapjátékhoz is, az egyik az aktivációs kód, a másik egy ingame item (nálam egy kalapács volt, a játékból érhető el az Enter Key menü), gondolom az lesz a két szám. Royalhoz van még egy pár bonus item...
Multihoz megint csak ingame kellett fiókot létrehozni... szerintem ahhoz is az első, aktivációs kód kellett, de gondolom azóta rájöttél, hogy mi micsoda..nyomottfos = agyonreklámozott gyenge játék
legyenmárvége = ha már elkezdtem, be kéne fejezniLótanács: 1.2 patch után gazdagabb lesz a menü, grafika fül különösen. A játék opciókban szerintem nagyon érdemes átállítani a inventory item icons-t smallra. Na és persze hardon kell indítani
!frame>24: Jameg, a manuál nézegetése közben (ha már végre kézben lehet tartani, megnéztem), érdekes dolgot olvastam: az a village amit multiban vehetsz 10 rugóért az valamilyen rts-szerű(!!!) faluépítgetős-védős játékot indít, de többet ne kérdezz, mert nem próbáltam, nem is kerestem rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bestbuy játékok
- Spórolós topik
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi hangfal építés
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400T GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, S Pen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!