Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
<cafat>
senior tag
hi
lett egy elég bosszantó hibám a játékban:
szaggatott a víz mozgása, szaggatottan esik az eső, ha olyan fegyver van rajtam ami lighting damage.... az ugye normál esetben szépen villog és csillog, na de ez is szaggat
de a játék tökéletesen fut és nem akad, csak ezek
ez mitől lehet???találtam egy régebbi elmentést ahol épp esik és betöltöttem, ott normális sebességgel esik és minden effekt normális.....
nemtom mi történhetett ami ezt csinálta, hogy idővel belassultak ezek a dolgok...., lehet beléptem a matrixba
mikor esik full olyan mintha megállt volna az idő 
pls aki tud az segítsen!!!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mikor esik full olyan mintha megállt volna az idő