Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
üzenetére
Ha videókártyákról beszélgetnénk akkor is azt mondanád, hogy nem az új direktx-nek kell visszafele kompatibilisnek lenni, hanem a régi videókártyáknak kell az újjal? Érdekes felfogás.
(nem kell belekötni, mint minden hasonlat ez is sántít valahol, csak próbáltam rávilágítani, arra, hogy nem feltétlen igaz az amit mondasz)
Egyébként mivel elég nagy általánosságban minden program működik W7-en ami vistán, még a vista drivereket is gond nélkül megeszi, szerintem elképzelhető, hogy a W7-ben van a hiba.Még mindig nem találom hol írtam le azt, hogy biztosan az OS-ben van a hiba, még mindig csak azt írtam hogy lehet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 1 / 2
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Google Chromecast topic
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- További aktív témák...
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest