Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Szólánc.
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
simongab
senior tag
Adott egy Acer Aspire 6935G egy Avermedia A309 beépített TV kártyával, de van hozzá egy külső A827 hibrid USB HX kártya is. Digitális földi tévét szeretnék vele nézni
W7 alatt tökéletesen működött saját szoftverével is, és a Media Centerrel is
Vista Home premium (32) alatt saját szoftverével szintén jól működik, de a Media Centerrel nem. A hibajelenség hogy bár néhány adót megtalál, de a műsorujságot nem tölti be, az adókat nem megfelelően azonosítja, és a megtalált adóknak nem ad képet hanem azt mondja hogy digitális audioszolgáltatás. Mindkét kártyával ezt produkálja. Telepítettem az epg.zip et is, és most leszedi a TV2 t, autonomiát, de nem minden adót, a műsorújságlista névjegye most Leadtec helpsite EPS
SP2 t feltettem, driverek a legújabbak, a media centernek van internetkapcsolata, kínomban a régiók váltogatását is kipróbáltam.
Segítsetek, teljesen reménytelen a helyzet, merre induljak el?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Ideapad 330-15ICH 15.6" FHD i5-8300H GTX 1050 12GB 250GB NVMe +1TB HDD magyar bill gar
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- ELADÓ Huawei MateBook D14 (Magyar billentyűzettel)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest