- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alph4
tag
Lenne egy kis gondom. 3év után újra elővettem az InnoDV SmartTV tv tunnerem de valamiért nem akar működni, útoljára sztem XPn volt fent mikor használtam és InterVideo WinDVR 3-el rögzítettem.
Na már most Win7 x64 Pro van felrakva, mint mindent ezt is felismerte gond nélkül de FlyTV P30+ néven van a driver, úgyhogy a régi driverét fel sem birom rakni mivel írja hogy ez az újjabb. Próbáltam több pvr programot felrakni több kevesebb sikerrel, de végül egyikkel sem adott semmi képet.
Már abban sem vagyok biztos hogy jól van összekötve. VHS felvevöről akarok rögzíteni, tehát van egy (OUT)Scart, amibe van egy RCA-RCA kábel(sárga video) az megy a tunerbe + két RCA (fekete-piros) aminek a jack dugós vége megy a hangkártya Line-In-ébe.
tuner így néz ki: [link]
Remélem vki tud segíteni, mert most már végleg elakadtam vele.

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EA Sports WRC '23
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Manjaro Linux
- Azonnali játékos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo Legion 5 pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs