Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grandmasterb
csendes tag
Sziasztok.
2 hete vettem egy:
AVerMedia - AVerTV Hybrid STB 1080iAzóta próbálom a monitoromra rákötni kevés sikerrel. Nem adott DVI csatlakozóval összekötve jelet a monitornak. Se jel de még OSD menü sem volt látható
Próbáltam:
- 2 azonos Single link DVI kábellel összekötni ahogy írtátok feljebb.(Support szerint is így kellene)
- Kipróbáltam az összes gombot nyomkodva és többféleképp újraindítva is. Semmi eredménnyel.
- Kipróbáltam több DVI kábelt is azután, semmi eredménnyel.Megannyi próbálkozás után csak AV kábelle sikerült jelet de legalább az OSD kicsikaronom belölle.
És végül meglepetésre volt jel, de csak ha átváltottam egy átalakítóval a végső jelet VGA ra.
Szerintetek DVI kábellel az életben lehet ezen képet csikarni a monitorra?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest