Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
NaNorbert
üzenetére
Az alaplapod bioszában fixáld le a feszültséget mondjuk 1,35V-ra ha nem gyári hűtőd van és próbáld az órajelet 3,0Ghz-re megemelni, memókat oszd vissza, hogy az adott órajelüknél ne menjenek többet, esetlegesen azoknak is fixáld le a feszültségét. Ha elindul a gép 1,35V-on 3Ghz-en, akkor egy prime95, blend tesztet futtass vagy fél órát esetleg játékot. Figyeld a hőmérsékletet ne menjen 60C fok felé e tesztek alatt, a bioszban beállíthatod, hogy kapcsoljon le a gép bizonyos hőmérsékletnél ha nincs türelmed a hőfokot mérni. Gyári hűtővel, azért ne cibáld.
Az a proci 3Ghz-en kihajtja a kártyádat. -
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Üdv emberek!

AMD tuninghoz kellene segítség. A cucc egy X2 5050e és Giga 770-UD3 lap. Először a max. fsb-t akartam megtalálni de a tudomány megállt 350-nél. A memók visszavéve 400-ra, HT 200-ra, a szorzó 13-ról 5-re, a proc fesz 1,2V fixálva. Már a kevés FSB is elkeserített nem ezt vártam a laptól.
A következőekben feltettem a szorzót 13-ra és beállítottam 220-as FSB-t. A gép mindig újraindul és visszaáll alap 200-ra, akkor is ez a történet ha 1,35V-ot adok a procnak.
Ennyire antituning volna a lap és a proc is?
A segítő válaszokat kösz! ( az Intel tuning hibátlanul ment de kiderült, hogy láma vagyok ide...)

Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 26
- Tőzsde és gazdaság
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest