- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProdiG
tag
válasz
Gabrikovics #43569 üzenetére
Értem. Köszönöm! Sajnos nem igazán bírja a húzást a konfig.
-
ProdiG
tag
válasz
Gabrikovics #43559 üzenetére
Gyári BIOS beállításokkal is simán felmelegszik 65-68 fokra...valami itt nem klappol.
-
ProdiG
tag
válasz
Gabrikovics #43555 üzenetére
Elfelejtettem említeni,az enyém is unlockolt, L3 cache nélkül. Ez Propus lapkás. 255 Ref.clock-nál HWMonitor szerint már eléri a 70C-s core tempet. Azért akkor már a házban is kéne éreznem valami meleget,vagy nem?
Még egy kérdés: Mint említettem Cooler Master Hyper TX3 EVO forog benn,két ventit is rálehet aggatni. A második ventit milyen irányban kéne rátenni? Az is a hűtőbordára fújja a levegőt,vagy az ellenkező irányba?
-
ProdiG
tag
válasz
Gabrikovics #43549 üzenetére
HWMonitor azt mondja, hogy a CPUTIN 43C körül mozog terhelés alatt, viszont a core temp-ek azok 66-68C körül mozognak Prime95 alatt. Melyik a mérvadó? Bent a házban még csak meleget sem érzek a processzor körül. Openhardware monitor és AIDA64 is ugyanezeket az értékeket mutatja.
-
ProdiG
tag
válasz
Gabrikovics #43549 üzenetére
Köszönöm a linket,rajta vagyok!
-
ProdiG
tag
Sziasztok!
Adott egy Asrock m3n78d lap,egy AMD Phenom II X4 B45 3.10GHz ketyegővel,egyenlőre még 4GB Kingston 1333MHz RAM-mal,amit nem sokára akarok bővíteni 8GB-ra. Erre a konfigra jön egy Cooler Master Hyper TX3 hűtő,amire előreláthatólag két ventit fogok rátenni. A procit szeretném húzni úgy 4-4,2GHz-ig,már ha bírni fogja a konfig. Ez az első tuningolási kísérletem, bár már sokat olvasgattam ilyen témában, de nem igazán tudom hogy hogyan is kezdjek hozzá. Mit emeljek először,meddig,mire figyeljek stb.
A proci húzás,és a RAM mhz között milyen összefüggés van? Mire kell figyelni? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest