Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
buccser
csendes tag
válasz
buccser
üzenetére
Mellesleg nem hajtaná ki véletlenül, húzás nélkül is az 560 gtx-et?
Azért kezdtem el ezzel foglalkozni valamelyik nap, mert azt hallottam, már proci limites lehet a gép, de van egy olyan gondom is , hogy a vga terhelve átlagban 100 fok...
Az üzlet még nem válaszolt ezzel kapcsolatban, de az feltűnt, hogy ha 90 fölé megy, ami terhelve állandó, akkor az FPS harmada elmegy.(BOCSI AZ OFFÉRT)
-
buccser
csendes tag
válasz
darál0w
üzenetére
Alapból a cpu frequency 333-on volt, felvittem 400 ra s minden renben, habár sebességét még nem teszteltem.A processzor fesz. nem tudom melyik, de azok közül kell lennie valamelyiknek amit korábban felsoroltam. Semmi más nincs kifejezve volt-ban...

A procin egy régebbi dual core hűtője van, egyenlőre. csütörtökön lesz meg az új Arctic Freezer 7 PRO. Megjegyzem a mostani hűtő kétszer akkora mint a processzor erdetije.
Nem melegszik a proci, mert a jelzett fesz. nem változott a bios-ban.Táp: egy év körüli szutyok hkc 5550, teszem hozzá, az új vga-val sem volt még újraindulási gond, akkor sem mikor órákon át, teljesen terhelés alatt ment.
A bios kép küldést nem tudom, hogy olhatnám meg, kifilózom.
-
buccser
csendes tag
válasz
darál0w
üzenetére
Üdv
Az lenne a gondom, hogy végigolvastam a segédleteket az elején a topiknak, s láttam ugyn, hogy AMD-re vonatkoznak, de próbáltam ez alapján állítgatni kicsit, az intel q9400-as processzoromat.
A bios-ban nem leltem, konkrétan feszültség állítást, csas az FBS-t meg on demand clock valami...ezeket finoman állítgattam kicsit, de nem lett jobb semmi.
Valaki tudna segíteni, hogy miket kellene próbálgatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hyundai, Kia topik
- Magisk
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- További aktív témák...
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest