Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Striker
csendes tag
válasz
Regirck #30868 üzenetére
ez most lett tuningolva nemrégen és 667Mhzra volt állítva csak nem tudom hogy mikor meg mennyit kell állítgatni a volton ment már 3500is de akkor mikor bebotol és már az asztalon vagyok egy kis idő múlva lefagy vagy esetleg ti milyen beállításokkal kezdenétek neki ha valamiről információ kell akkor szoljatok
-
Striker
csendes tag
Sziasztok segítség kéne tuningolnám a cpu-t Core 2 Duo E8400 gyárilag 3Ghz van na ezt kéne legalább 3600ra legalábbis szeretném ha több nembaj csak stabil legyen persze.
az alaplap Asus P5n32-E SLI Plus
memória 4*1 Gb Kingston Hyper X bár nem egyforma mert az első kettőt vettem az 800mhz kettőt meg szereztem valahonnan de az csak 667mhz
vkarai MSI N9600Gt 1Gb
a vinyó meg szerintem mindegy
mivel nem értek a tuninghoz azért kérek segítséget próbálgattam én már, de nem ment az istennek se 3420Mhz fölé 1,216V volt akkor
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LEGO klub
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- OLED monitor topic
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest