Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nauda
tag
válasz
darál0w #34877 üzenetére
igen a szorzót felpiszkáltam a többi maradt alapon,de mondom másfél évig ment stabilan....
Illetve ha jól végiggondolom lehet hogy zolka bolkának lesz igaza hogy a VGA a ludas, mert most ugrik, be hogy párszor olyat csinált régebben, hogy egy pillanatra beakadt, monitor kikapcs, aztán vissza, és kiírta alul buborékben, hogy az nvidia illesztőprogram egy pillanatra nem válaszolt, de helyreállt. Akkor mostanában az a gond hogy nem áll helyre és full beakad....na akkor erre mi lesz a megoldás?
:@
Kössz hogy próbáltok segítnei mert kéne vissza a jó öreg stabil gépem
-
Nauda
tag
válasz
darál0w #34875 üzenetére
Persze. Még anno mikor össze lett rakva, meg most fagyogatáskor is tesztelgettem Prim95-el, meg Memtest-el is. Mindent tökéletes bír :S
Nekem az nagyon furcsa, hogy 1,5 évig tök stabil és aztán meg szarakodni kezd :S lehet valami beadja a derekát emiatt a pici húzás miatt? vagy ilyen pici tunning az élettartamot nem befolyásolja?
Annakidején azért vettem a 955-ös phenom-ot mert egy szorzó állítás 16-ról 17-re, és már 965-ként fut rögtön....ja a feszültségekhez nem is nyúltam.
-
Nauda
tag
Szaisztok!
Lehet hogy nagy hülyeséget kérdezek, de hátha
Van egy ASRock 870 Extreme3 alaplapom benne egy AMD Phenom II X4 Black Edition 955 (17x200-on hajtva). A memóriák pedig Kingston Hyperx 4096MB DDR3 1600MHz CL9 XMP KIT.
A rendszer 2010. októberében lett összerakva (azóta nem is volt újratelepítve) és kb másfél-két hónapja elkezdett fagyni (volt hogy napi 3-szor is). Leformáztam jó két-három hete, és tegnapig semmi gond nem is volt. Tegnap viszont megint fagyott egyet, aztán meg ma is egyet
Úgy fagy ki, hogy totál beakad (még a hang is) és csak a reset segít, hibakódot hibaüzenetet nem kapok
Elképzelhető hogy a minimális proci húzás miatt van? Rövidebb lesz az alkatrészek élettartama ha húzva vannak? Vegyem vissza gyári beállításra? Vagy esetleg inkább valami progi miatt lehet ez?
Mi a véleményetek? Hamarabb tönkremennek a cuccok, ha húzva vannak?
Előre is kössz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- További aktív témák...
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest