Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prison85
senior tag
válasz
tomiee85
üzenetére
Nem akarok belekontárkodni, de ha olcsóbb lapot szeretnél ami kezel am3-at is és nem akarsz memóriát cserélni, akkor ajánlom az én lapomat. 9ért vettem itt ph-n és 5ért adtam el a régit így nem fájt igazán sokba. Ráadásul hirdetnek itt 8ért is (talán még alkudni is lehet)

-
Prison85
senior tag
Sziasztok! Nem igazán idekapcsolódó kérdésem van, de hátha valaki tud érdemleges tanácsot adni. Processzorvásárlás előtt állok az olcsóbb kategóriában és egy kicsit tanácstalan vagyok. A kiszemeltek: Phenom II X2 550 és Athlon II X4 620 (Bad Company 2-re kellene). A lapom nem támogatja az AAC-t így magok esetleges feloldása lehetetlen az 550 esetén, továbbá tuningra sem igazán alkalmas. További kérdésem lenne, hogy a feszültség biosban auto-ra van állítva és a mostani 65W-os 4600+-nak 1,4 feletti feszt ad és kicsit sokallom. Megfelelő érték ez? FSB 210-en van, nincs széthajtva (kicsivel 2,5 felett jár).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi