- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KuCu_155
tag
válasz
aleister #25266 üzenetére
Azt nem néztem meg ,hogy érvényesítésre kerülnek-e de majd ránézek cmos reset még nem volt ( elemet ki kell venni és vissza ? )
Bios frissítés már volt a régivel se reagált és a legújabbal se nagyon akar .
Egyszerűen olyan mintha folyamatosan vissza állítaná , de a bios meg az Én beállításaimat mutatja ez már kész vicc -
KuCu_155
tag
válasz
aleister #25238 üzenetére
Megjegyzi a beállításokat a bios csak egyáltalán nem állítja be arra az értékre amire kellene ... most megpróbáltam végső elkeseredésemben az easytune 5 pro-t ott viszont azt csinálja,hogy beállítom az értéket újraindítom megnézem és visszaállítja az eredeti értékre ..
-
darál0w
Jómunkásember
-
winfier
senior tag
válasz
aleister #10655 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem jók a geil ramok.
A tuning meg szerintem a kingmax el is húz a geil-el szembe.
Pl:
- 4*1GB Kingmax 1066@1290 2V 5-5-5-15 régi fajta még a cl5-ös
- Kingmax 1066MHz cl6 2x2GB @ 1300MHz
- Kingmax 1066MHz cl6 2x2GB @ 1,584VIgaz nem mindegyik kingmax képes erre, de a cl6-osból szerintem a 90% igen. Nah a geil mikor csinálja ezt utána.
Sehogy nem venné azt észre, hogy most milyen ram van a gépébe. max ha belenéz.
Úgyhogy 4K nem ér a csere, annyival nem jobb. -
breiner
aktív tag
válasz
aleister #10634 üzenetére
Mondjuk ahol én vettem az e8200-sem a boltba mondtam hogy tuningolom annyit mondtam hogy már 3,6-nál járok és egyből mondta hogy ugye tudom hogy a garancia már el is veszett kérdezem miért? az mondta azért mert ha én ki sütöm nem áll módjukban ki cserélni mert user error. Illetve a cégekben ki tudják mutatni pl: magas óra jel, magok hőmérséklete meg hasonlóak programok jó voltából. Röviden ennyi.
-
-
SpongyaBob
veterán
válasz
aleister #10540 üzenetére
Köszönöm szépen az egyértelmű választ!
Most egy picit húztam a procin. Az FSB-t 210-re emeltem és minden ok. Jelenleg 3255 MHz-en ketyeg a 3100 alaphoz képest. A RAM most 814 MHz. Igazából nem merek többet ráadni
Meddig bírná szerinted? Nem akarok túlzásba esni csak gyári hűtőm van(ez a rézszínű csöves)..Igazából olyan 3.3 GHz az már teljesen jó
Viszont azt is tudom, hogy nem lehet olyan nagyon tuningolni az AMD-ket. Köszönöm!:-)
-
-
lizakattila
senior tag
válasz
aleister #9452 üzenetére
Hali!
Elvileg az everest rendszerstabilitás tesztje is jelzi folyamatosan a hőmérsékleti értékeket.
De a RealTemp, Core Temp is log-golja a hőmérsékleti adatokat, külön magonként a minimum és a maximum hőmérsékleteket. Ezekben be is állíthatod, hogy hány másodpercenként frissítse az adatokat, illetve lehet menteni szöveges illetve excel file-ba.
Én hirtelen ezeket tudom, de tuti van más is, ami alkalmas erre, de most nem jut több eszembe. -
lipi67
nagyúr
válasz
aleister #2451 üzenetére
Sajna AMD-ben nem tudok tanácsot adni Neked,lövésem sincs.Viszont a cpuZ és a bios közötti különbségre igen.Feszültségesés,V-Droop hivatalosan.Hiába állítod a biosban be,a proci nem kapja meg a beállított értéket(ez alplaponként eltérő,kiszámítani (pontosan)nem lehet.magyarul:Ha "x" feszt akarsz adni a procidnak,állítsd be a biost,bootolj s nézd meg cpuZ-ben.Ha nem kapja meg az az"x" értéket amit szeretnél,irány a bios és feszemelés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged