Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
endeavoring
üzenetére
Szívesen . Amennyiben szükséged firewire és + 2 sata csatlakozóra , akkor +2 ezerért van az IP35 .
-
lsc
nagyúr
válasz
endeavoring
üzenetére
-
lsc
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
-
lsc
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Meg kell próbálni az enyém ennyit megy feszemelés nélkül , plusz feszt nem akarok neki adni . 2200-at biztosan megy a Tied is alapon , 2,7- 3 giga körül általában mennek feszemelés nélkül .
-
lsc
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nekem a 2180 2850-en megy és működnek az energiatakarékossági funkciók , szerintem nem rossz dolog , főleg ha a gép nem állandóan max terhelésen van használva .
-
lsc
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A szorzót tudtommal nem tudod feljebb állítani , az energia takarékossági funkciókat biosban ki lehet kapcsolni . Én például nem kapcsoltam ki , amennyiben nem kell a teljesítmény nem baj ha visszaveszi . Ha kell úgyis megemeli a szorzót .
-
lsc
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ez az energia takarékossági funkció /C1 , EIST / , amennyiben nincs terhelve a proci visszaveszi a szorzót 6-ra /mint látható / ezért megy 1200-on .
-
lsc
nagyúr
Már írtam , a dram- cpu opciónál a bioszban van 5 v. 6 érték /ha jól emlékszem 1.0 ;1.1 és így tovább / , és ha kijelölsz egyet , akkor kiírja a ramok sebességét /legalább is én annak nézem / . A hűtő ezt nem fogja orvosolni , ezt én is tudom , viszont 60 fok fölött nem akarom hajtani a procit .
-
lsc
nagyúr
Most mennek 836-on , 251-es fsb-vel , lement egy stresszteszt , meg a 3D05 , eddig nincs gond . Azt nem tudom , hogy a dram speednél a kiírt memória sebesség igaz vagy nem , mert amit kiírt /748 amikor 299-re raktam az fsb-t / azon röhögve kellett volna mennie a ramoknak 1,9-en . Mindegy , egyenlőre elég , majd ha meg lesz a TX akkor hajtom tovább .
-
lsc
nagyúr
Ezt hogy érted , amennyiben a dram speed-be belépek ott az első érték 1.0 /ha jól emlékszem / , aztán van 1,10 , 1,20 vagy valami hasonlók . Amennyiben valamelyiket kijelölöm , akkor kiírja , hogy a ram hány mhz-en megy . Ezzel az értékkel tűnt a legjobbnak , ezért hagytam ennyin . Amikor 299-re tettem az fsb-t , akkor azt hiszem ugyanennél a beállításnál 748-at írt a ramra , viszont úgy az előbbi hibát dobta .
-
lsc
nagyúr
Üdv
Tudna valaki segíteni , a konfigomban lévő procit szeretném húzni /alapfeszen , 3 ;3,2 giga a cél/ . Tegnap beírtam a biosba 299-et /mást nem állítottam / , a szorzót hagytam tízesen , win bejelentkező előtt függőlegesen becsíkozott a kép , és olyan volt , mintha folyamatosan indított volna , de nem ment tovább . Mit kellene állítani , és hogyan , hogy összejöjjön ? A hűtő még gyári /így alapon eisttel 29 fokos a proci / , jövő héten jön a TX2 .
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest