- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
válasz
buherka #1300 üzenetére
Kösz a választ! Kipróbálhatom az Orthos-t, de hát ugye teszt nélkül is fagy, be sem bootol... Igen, engem is leginkább a NB aggaszt - a lap topicján mások (fesz.emeléssel ugyan, de) 266-ig is eljutottak; "alapjáraton" 35-40°C-on 230-240-ig. Ennek az okát kéne megtalálnom, azt hiszem. Vagy valami aktív hűtést tenni a NB-re? De nekik a gyári bordával megy...
A RAM-időzítésekhez nem nyúltam: barátom azt mondta, itt még nem szükséges - de szívesen kipróbálom, ha van javaslatod. Az 1. hsz.-t természetesen átnéztem, csak hát így kezdőként kissé tömör volt - alighanem kicsit el kellene mélyednem benne. Naivul azt hittem, a baráti útmutatás alapján egyszerűen menni fog. -
mycso
veterán
válasz
buherka #1289 üzenetére
Áááá, egyébként valóban van igazság min2-jük mondanivalójában.
Ha minimális fesz emeléssel (akár kicsit nagyobbal is) használsz egy procit, aminek átlagba 20 évet kéne kibírnia, tartósan magasabb fesszel használva valóban csökken az élettartama tehát nem 20 évig csak 17-18-ig fogja bírni...
De ennek itt már semmi értelme, talán 5 évig van tartós használat alatt 1-1 procicsalád..
Gondoljunk a tua celeronokra, amik bizony már vannak akár 10 évesek is, általában szanaszét húzva használta őket mindenki, és még most is rengeteg működő darab szerezhető be belőle.....és természetesen már most sincs sok értelme ilyen procit venni, tehát egyáltalán nem számít, hogy 7 vagy 10 év múlva fog megdögleni a fesz emelés miatt, hiszen addigra már tényleg senki nem fogja használni...
Tehát hülyeség is ezen vitázni....
-
Sanya595
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- HP notebook topic
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest