Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ktomek
aktív tag
Sejj, nekem is volt 9550-em, Abit vGURU!
"turbo mode"..meg ilyenek!...de ezt az 566-os fsb-t nem nagyon értem...meg, hogy akkor hogy mennének 1066-on a ramjaid... mert kettővel szorozzák az fsb-t? akkor ezek DDR (pl. pc3200) ramok? azok meg hogy mennének 1066-on? a ddr2 képes ilyesmire, de ott 4xfsb van, tehát az 1066hoz elég a 266-os fsb öööööööööööööööö.......
-
ktomek
aktív tag
10-15%-os tuningra elég a gyári hűtő is. Én az x2 3800+ 2GHz-t 2,3-on hajtottam, és 56 fok körül maradt terhelés alatt. Aztán, amikor már 2,4-re húztam, vettem hozzá egy Thermaltake tr2-r1-et, ami tökéletes...még most is elmegy, pedig már 4200+ megy 2,65GHz-en alatta. Ez a hűtő 1900Ft újonnan, garival. (éppen árulom
) De, ha 2,8-on akarod hajtani a 4000+-odat (2GHz??) akkor egyrészt ez nem "átlagos" dolog ettől a procitól, másrészt durván kell majd hűtened!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Tudományos Pandémia Klub
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Diabetes - Cukorbetegség
- Gurulunk, WAZE?!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"turbo mode"..meg ilyenek!
) De, ha 2,8-on akarod hajtani a 4000+-odat (2GHz??) akkor egyrészt ez nem "átlagos" dolog ettől a procitól, másrészt durván kell majd hűtened!