Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Aweriot: Cloudflare és mi
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Levél gyermekemnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bálint85
senior tag
válasz
pepusos
üzenetére
ahol belehet állitani az FSB na itt 3500 MHZ körül állítottam be csak és itt lehet állítani Profile overclockingba max 8% tudtam állitani mert különben lefagyott.
és mikor a szorzót állítottam így 3900Mhz tudtam húzni feszemeléssel 1,4V.ahol aktiválni kell a magokat ott engedélyeztem mind a 4et és egyszerre kezeli őket. és -2 van alatta állítva az összesre
NB,HT,RAM nem nyultam ezeket is kellene állitani?
-
pepusos
senior tag
válasz
pepusos
üzenetére
Alakul a dolog, de lapom topicjában hívták fel rá a figyelmem, hogy 125 wattos lapban tuningolok egy 125 wattos procit, ami így talán árthat a lapnak. Mit gondoltok erről? Elégedjek meg a feszelés nélküli szorzó eleméssel, vagy bírnia kellene az 1.4 körüli feszeket is?

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- BMW topik
- World of Warships
- További aktív témák...
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest